Menu

We make YOU dance

Klik voor de content

Solo-Duo Training (7-25jr.)


Zonder auditie

Bent u ook zo een écht wedstrijdbeest en een doorzetter die telkens weer gaat voor de overwinning ? Wilt u het wedstrijdgebeuren graag eens alleen of per twee beleven? Disco is op vlak van wedstrijden een zeer energieke en gegeerde dansstijl. Maak samen met uw lerares en eventuele danspartner een bruisende disco choreografie van 1,5 à 2 minuten op leuke hippe muziek en zodra u met of zonder partner er klaar voor zijn kan u starten met de wedstrijden. Zowel provinciaal als nationaal. Voor solo starters tussen 8 en 11 jaar is er een opgelegde vaste choreo. En… vergeet uw showgehalte niet!

 

Wat is een solo of duo?

 

Een solo is een choreografie van anderhalve minuut waarin u het beste van jezelf geeft. Om uw solo te maken en te perfectioneren, krijgt u begeleiding van uw trainster maar het blijft wel de bedoeling om een eigen creatie te maken.
Uw trainster geeft u een beter beeld over uw zwakke punten, maar vooral ook over uw pluspunten zodat deze in de verf kunnen gezet worden.

Een duo handelt volgens hetzelfde principe met het enige verschil is dat je met twee personen een choreo maakt en voorbrengt.
Er wordt vooral gelet op synchroon dansen, leuke effecten en timing.


 

Back to Top