Menu
Menu

Rock The City (Modern)

Rock The City

Rock The City is het jongste wedstrijdteam Modern onder leiding van Melissa Dierckx.

Als ja, na auditie, wordt toegelaten in dit wedstrijdteam staat er een uitdagend en leerrijk dansjaar op jou te wachten.

Als lid van Rock The City wordt je verwacht de les danstechnieken te volgen. Hier wordt de nodige techniek aangeleerd die vervolgens in de choreografie wordt gebruikt. Dit betekent dat je minstens 2u en 30 min danst per week: 1u danstechnieken, 1u30 Rock The City. 

Rock The City neemt deel aan verschillende wedstrijden in België en Nederland. Ze behaalden de laatste jaren reeds enkele mooie podiumplaatsen. Zo werden ze Vice-Belgisch Kampioen in 2018. Twee jaar op rij behaalden ze de eerste plaats op de Masters of Dance.

De Masters of Dance is een danswedstrijd in attractiepark Slagharen waar dit team jaarlijks aan deelneemt. Deze wedstrijd is telkens een gezellig weekendje weg voor het hele team en ouders. Enkel fijne herinneringen blijven over na zo'n momenten!

Als wedstrijddanser ben je gemotiveerd en heb je de juiste attitude. We vragen van elke wedstrijddanser een engagement voor de lessen en wedstrijden. Hier tegenover staat een jaar vol dansplezier met leuke evenementen als team!

Back to Top